تاریخ انتشار : یکشنبه 4 اردیبهشت 1401 - 6:56
کد خبر : 1506

پایانی شیرین برای گروه فولاد مبارکه در نخستین ماه سال ۱۴۰۱

پایانی شیرین برای گروه فولاد مبارکه در نخستین ماه سال ۱۴۰۱
عباس اکبری محمدی معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه گفت:  شرکت فولاد مبارکه موفق شدند با ثبت رکورد تولید ماهیانه در واحد احیا مستقیم شماره ۱ به میزان ۴۸۳ هزار و ۹۳۰ تن و در واحد احیا مستقیم شماره ۲ به میزان ۲۶۸ هزار و ۴۲۰ تن، درمجموع با تولید ۷۵۲ هزار و ۳۵۰ تن آهن اسفنجی، رکورد جدیدی را در تولید ماهیانه ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه رقم بزنند.

به گزارش پایگاه خبری چکامه سرا ،عباس اکبری در گفتگو با خبرنگاران  تصریح کرد: رکورد قبلی تولید ماهیانه واحد احیا مستقیم شماره ۱ در فروردین‌ماه ۱۳۸۹ به میزان ۴۸۰ هزار و ۷۰۵ تن، واحد احیا مستقیم ۲ در فروردین‌ماه ۱۴۰۰ به میزان ۲۶۴ هزار و ۴۶۰ تن و درمجموع به میزان ۷۲۹ هزار و ۲۵۴ تن آهن اسفنجی در فروردین‌ماه ۱۴۰۰ به ثبت رسیده بود.

تولید ۷۵۲ هزار و ۳۵۰ تن  آهن اسفنجی در ناحیه آهن‌سازی

داریوش رشیدی، مدیر ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه  نیز تصریح کرد: نقش سرمایه‌های انسانی و انگیزه همکاران ما در ناحیه آهن‌سازی در رسیدن به رکوردهای تولید روزانه و ماهیانه انکارناپذیر است. در واقع مسئولیت‌پذیری تلاشگران ناحیه آهن‌سازی فولاد مبارکه برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین‌شده عامل مهمی در ثبت این رکورد ارزشمند بود.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی‌های دقیق و فراهم‌سازی مقدمات لازم برای دست‌یابی به رکوردهای تولید افزود: آماده‌سازی تجهیزات، شناسایی گلوگاه‌های خط تولید، بهینه‌سازی، اجرای تعمیرات مناسب و… گوشه‌ای از اقداماتی است که برای رسیدن به این افتخارات باید صورت پذیرد. از طرفی، کیفیت گندله‌ای که در واحد گندله‌سازی شرکت فولاد مبارکه در حال تولید است نیز از نکات مهم دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیر ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در کنار این، ذخیره‌سازی و میکس گندله ورودی به واحد شهید خرازی و واحد احیا مستقیم شماره ۱ نیز از ماه‌های قبل برنامه‌ریزی شده بود تا در زمان مقرر بتوانیم با حداکثر توان کار کنیم و در مسائل کیفی با توجه به افزایش تولید، پارامترهای مختلف را در حدود استاندارد کنترل کردیم تا در نهایت بتوانیم محصولات باکیفیتی تولید کنیم. نکته دیگر رسیدن به این رکوردها با رعایت مسائل ایمنی است و با افتخار اعلام می‌کنیم که این رکوردها بدون بروز هیچ حادثه‌ای به دست آمده که این موضوع نیز بسیار قابل‌توجه است.

وی اذعان داشت: این رکورد ارزشمند تولید مقدمه‌ای برای واحد فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه است تا بتواند در تولید فولاد خام به رکوردهای هدف‌گذاری‌شده دست یابد. این موضوع نشان از کیفیت بالاتر از میزان استاندارد محصولات در ناحیه آهن‌سازی این شرکت است.

تولید ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تن تختال در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم

ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه با تولید ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تن تختال در فروردین‌ماه سال جدید توانستند از رکورد قبلی تولید ماهیانه به میزان ۷۱۲ هزار و ۳۶۱ تن تختال که در مهرماه ۱۴۰۰ محقق شده بود عبور کنند و خودباوری را به منصه ظهور برسانند.

قاسم خوشدل‌پور، مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد در این خصوص بیان کرد:  این تلاش‌ها از اسفندماه ۱۴۰۰ با همکاری مدیران ارشد شرکت و با آماده‌سازی و ذخیره‌سازی مواد اولیه تحقق یافت و تلاشگران ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم از نخستین روز فروردین‌ماه برای رسیدن به رکورد ماهیانه تمام تلاش خود را به کار گرفتند.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه تأکید کرد: در این میان ۳ رکورد تولید روزانه به‌صورت متوالی شامل تولید ۱۵۳، ۱۵۵ و ۱۶۰ ذوب به همت تلاشگران ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم اتفاق افتاد که رکورد بسیار قابل‌توجهی بود.

خوشدل‌پور اظهار داشت: رسیدن به رکورد تولید ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تن تختال در فروردین‌ماه که به میزان ۳۱ هزار تن (۵.۵درصد) بیشتر از رکورد قبلی بوده و نسبت به فروردین‌ماه سال قبل حدود ۵۰ هزار تن (۷ درصد) افزایش یافته، به دلیل افزایش بهره‌وری سرمایه‌های انسانی و برنامه‌ریزی برای آماده‌سازی تجهیزات، تعمیرات چابک و… است.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: تولید ماهیانه ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تنی تختال که حدود ۱۵۱ هزار تن (حدود ۲۵ درصد) از ظرفیت نامی ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم بیشتر است، با افزایش بهره‌وری سرمایه‌های انسانی محقق شده است.

تولید ۵۰۴۳۲۲ تن کلاف گرم در ناحیه نورد گرم

ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه در نخستین ماه از سال جدید موفق شدند با تولید ۵۰۴ هزار و ۳۲۲ تن کلاف گرم رکورد تازه‌ای به ثبت برسانند و رکورد قبلی تولید ماهیانه کلاف گرم به میزان ۵۰۰ هزار و ۲۷۲ تن را که در فروردین ۱۳۹۸ رقم خورده بود ارتقا دهند.

علی حاجیان‌نژاد مدیر ناحیه نورد گرم شرکت فولاد مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد در این خصوص اظهار کرد: جهادگران عرصه تولید در ناحیه نورد گرم مجتمع فولاد مبارکه، پس از توفیق ثبت رکورد روزانه در ۲۰ فروردین‌ماه سال جاری، موفق شدند رکورد تولید ماهیانه جدیدی به ثبت برسانند و برگ زرین دیگری به مجموعه افتخارات گروه فولاد مبارکه بیفزایند.

تولید ۲۰ هزار و ۷۱۵ تن کلاف سرد در ناحیه نورد سرد

خط اصلاح شماره ۴ خطوط نهایی ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه توانستند با ثبت رکورد تولید ۲۰ هزار و ۷۱۵ تن کلاف سرد اصلاح شده برای نخستین بار از ابتدای راه‌اندازی تاکنون، رکورد تولید در این خط را جابه‌جا کنند.

محسن زارع،مدیر محصولات پوشش‌دار   و   نهایی  شرکت فولاد مبارکه در گفت‌و‌گو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: خطوط نهایی ناحیه نورد سرد ایستگاه پایانی تولید محصولات سرد در این ناحیه و در خطوط تولید فولاد مبارکه است و به نوعی ویترین محصولات این شرکت محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: ارتقای کمی و کیفی محصولات فولاد مبارکه علاوه بر نظارت و کنترل دائمی محصول و انطباق آن با الزامات مشتری در این خطوط از اهمیت قابل توجهی برخوردار است که با تلاش کارکنان در ناحیه نورد سرد این شرکت، خط اصلاح شماره ۴ توانست تبلور بیانات مقام معظم رهبری در خصوص رفع موانع تولید باشد و به سقف جدیدی در تولید محصول سرد فولاد مبارکه دست یابد که این مهم گواه الطاف الهی و عزم و اراده جمعی کارکنان بوده و نشان‌دهنده توانایی‌های بالقوه و بالفعل این خطوط در کسب موفقیت‌های آتی است.

تولید۱۴۰ هزار و ۳۱ تن کلاف گرم و ۱۳۳ هزار و ۶۹ تن  آهن اسفنجی در مجتمع فولاد سبا

مجتمع فولاد سبای فولاد مبارکه در ماه جاری با تولید ۱۴۰ هزار و ۳۱ تن کلاف گرم موفق شدند رکورد تولید ماهیانه را به ثبت برسانند و رکورد قبلی تولید ماهیانه کلاف گرم به میزان ۱۳۱ هزار و ۱۹۰ تن را که در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ محقق شده بود ارتقا دهند.

محمود محمدی فشارکی مدیر مجتمع فولاد سبا در مورد کسب رکورد ماهانه تولید در فولاد سبا اظهار کرد: تلاشگران مجتمع فولاد سبا در سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» موفق به رکوردشکنی در تولید آهن اسفنجی و کلاف گرم شدند.

وی افزود: تلاشگران مجتمع فولاد سبا در فروردین‌ماه ۱۴۰۱ موفق شدند ۱۳۳ هزار تن آهن اسفنجی و ۱۴۰ هزار تن کلاف گرم تولید کنند و این رکورد در حالی ثبت رسید که ۱۲۰ هزار تن از این میزان، با ضخامت‌های ۲ میلی‌متر و کمتر از ۲ میلی‌متر تولید شده است و عرضه این محصولات به بازار موجب افزایش تولید و اشتغال‌آفرینی در صنایع پایین‌دستی خواهد شد.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.