تاریخ انتشار : سه شنبه 15 شهریور 1401 - 6:34
کد خبر : 2055

شهردار اصفهان در آئین رونمایی از اثر جدید استاد بدرالسماء:

تمام امکانات برای تبدیل کارخانه ریسباف به موزه آماده است

تمام امکانات برای تبدیل کارخانه ریسباف به موزه آماده است
شهردار اصفهان گفت: یکی از تأکیدات مدیریت شهری ایجاد موزه بزرگ اصفهان است و در این راستا پیگیری‌های لازم برای ایجاد موزه در کارخانه ریسباف انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری چکامه سرا، علی قاسم‌زاده در مراسم رونمایی از اثر جدید استاد “رضا بدرالسماء” هنرمند نگارگر با نام «سلمان محمدی» اظهار کرد: استاد بدرالسما نماد استقامت در جامعه هنری است و آثار این هنرمند از معرفت عمیق او نسبت به مبانی معنوی، دینی و عرفانی الهام می‌گیرد.

او افزود: امیدواریم به عنوان خادمان شهر قدردان حضور هنرمندانی مانند استاد بدرالسماء باشیم، زیرا هویت اصفهان مرهون تلاش هنرمندان است.

شهردار اصفهان راه اندازی نمایشگاه دائمی از آثار هنرمندان اصفهان را یک ضرورت قلمداد کرد و گفت: یکی از مطالبات مدیریت شهری ایجاد موزه بزرگ اصفهان است و در این راستا پیگیری‌های لازم برای ایجاد موزه در کارخانه ریسباف انجام شده است.

او افزود: هنوز با افرادی که کارخانه در تملک آنها است به نتیجه نرسیده ایم، در حالی که اگر این کارخانه به موزه تبدیل شود خدمت بزرگی به شهر، کشور و فرهنگ خواهد شد، زیرا می‌توانیم آثار ده‌ها هنرمند مانند استاد بدرالسماء را در معرض دید مردم شهر، کشور و گردشگران خارجی قرار دهیم.

او با بیان اینکه کاربری کارخانه ریسباف برای ایجاد موزه تعریف شده است، افزود: سوله‌ها برای ایجاد موزه بزرگ اصفهان در کارخانه ریسباف آماده است و فقط نیاز به طراحی دارد.

به گفته قاسم‌زاده شهرداری اصفهان آمادگی دارد که برای تبدیل کارخانه به موزه معوض بدهد یا مالکیت برای آنها باشد و مدیریت شهری آن را احیا کند، اما هنوز تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است.

به گفته شهردار اصفهان، تمام امکانات و مجوزها برای ایجاد موزه فراهم است، اما کارخانه در اختیار دستگاهی است که اراده‌ای برای انجام این کار ندارد.

فضایی برای عرضه آثار هنرمندان در شهر ایجاد شود

مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بر حمایت از هنرمندان از سوی مدیریت شهری تأکید کرد و گفت: باید در ابتدا کتاب آثار استاد بدرالسماء چاپ شود چراکه جنبه آموزشی نیز خواهد داشت و پس از آن ایجاد گالری و نمایشگاه دائمی برای عرضه چند صد اثر ایشان از موضوعاتی است که باید به آن توجه شود.

احمد مقیمی با بیان اینکه شهرداری اصفهان می‌تواند در فضای مشارکتی این دو اولویت را تحقق بخشد، خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان نیز کمک کند تا فضایی برای عرضه آثار هنرمندان از جمله استاد بدرالسماء در شهر در نظر گرفته شود.

او با اشاره به اینکه هنر نگارگری رشته مادر محسوب می‌شود، گفت: نباید ایجاد مکانی برای عرضه آثار هنرمندان را به ایجاد موزه اصفهان موکول کنیم، بلکه باید با سرعت از فضاهای موجود برای ایجاد نمایشگاه دائمی استفاده کنیم.

در پایان این مراسم که همزمان با سالروز بزرگداشت سلمان فارسی برگزار شد از آخرین اثر استاد رضا بدرالسماء با عنوان «سلمان محمدی» رونمایی شد.

این هنرمند نگارگر در این باره گفت: این اثر در مدت ۱۵ روز به پایان رسید و برای خلق آن از شیوه نقاشی ایرانی استفاده شده است.

او با بیان اینکه اثر سلمان محمدی حاصل تجربه ای ۶۰ ساله‌ در عرصه هنر است، افزود: خلق آثار نگارگری زمان بر است، اما درصدد هستم اثری را خلق کنم که بتواند حق مطلب را ادا کند و هر بیننده‌ ای که اثر را مشاهده می‌کند به یاد سلمان فارسی و سرگذشت تاریخی او بیفتد.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اصغر حجازی سه شنبه , ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۰۱

دستهایی در کار است تا اصفهان مهد فرهنگ وهنر از گردونه تاریخ فرهنگی و هنری کشور خارج شود.سالهاست امکانات و زمینهای موجود در چهارباغ بالا که بسیار برای توسعه فرهنگی و هنری شهر مناسب است برای نابود کردن شهر اصفهان و تیدیل ان به بنگاههای وزشکسته اقتصادی استفاده میشود.شاید چهارباغ های اصفهان بینظیر ترین در دنیا باشند و قابل ت سعه با کمترین هزینه ممکن.
التماس تدبیر

اصغر حجازی سه شنبه , ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۰۷

سالهاست در اعتراض به نبود سالن فرهنگی و هنری در منظقه جنوب اصفهان که شایسته این شهر باشد از حضور در سالنهایی مثل سالن لابه در میدان لاله و دیگر مراکز خودداری کردم و چندین بار شفاهی و کتبی برای شهرداران و مدیران اصفهان نوشته ام .بجای اینکه از پتانسیلهایی مثل کارخانه های ریسندگی منطقه در این راستا استفاده شود ،همه را تبدیل به سازه های تجاری نا همگن با چهارباغ بالا کرده اند و انن اثر تاریخی را در منجلاب خود فرو برده اند.